Menús dissenyats per CEBO i dormir entre peces d'art: la proposta de l'Hotel Urban 5*GL i l'Hotel Vila Real 5* per a Nadal
Menús dissenyats per CEBO i dormir entre peces d'art: la proposta de l'Hotel Urban 5*GL i l'Hotel Vila Real 5* per a Nadal
L'Hotel Urban 5*GL proposa gaudir de Nadal amb la proposta gastronòmica CEBO, carta de còctels dels creadors de Sips i una estada en una de les seves suites envoltades de peces d'art contemporanI
L'Hotel Vila Real 5* ha desenvolupat un menú per a esdeveniments corporatius i empreses enfocat a gaudir de la cuina més exclusiva
Madrid, novembre de 2024. Per a aquest Nadal, Derby Hotels Collection proposa gaudir de les nits més especials de l'any amb una experiència de record. L'Hotel Urban 5*GL i l'Hotel Vila Real 5*, situats en el centre de Madrid, es presenten com l'oferta ideal per als quals busquen plans únics, amants de la bona gastronomia i que els agrada fugir de la quotidianitat.
Nadal amb gastronomia i art a l'Hotel *Urban 5*GL
L'Hotel *Urban 5*GL, referent en gastronomia, art i exclusivitat a Madrid, presenta els seus menús especials per a Nit de Nadal i Cap d'any, elaborats sota la proposta gastronòmica CEBO -una estrella Michelin-, on els xefs Javier Sanz i Juan Sahuquillo elaboren una cuina per al record i on cada ingredient és seleccionat segons temporada de productors locals.
El sopar de Nit de Nadal a l'Hotel Urban 5*GL comença amb entrants com a Pernil Joselito Ibèric de gla i Ostra Amélie-Caviar Oscietra. Com a principals, la cuina del Urban proposa plats de mar i terra, Carxofa en salsa verda, Carabiner del Mediterrani amb llard d'orsa, Mer negre i Xai De llet. I per a finalitzar el menú, Coulant de torró Xixona. Durant el sopar s'oferirà Niu D.O Costers del Segre, Abadia del poblet La Font Voltada D.O Conca de Barberà i Taittinger A.O.C Champagne.
L'últim sopar de l'any es basa en una selecció de sabors de primer nivell. L'Hotel Urban 5*GL proposa començar amb entrants com a Pernil Joselito Ibèric de gla Homenatge Joselito, Ostra Amélie-Caviar Oscietra i Cloïssa de Carril. Com a segons, Angula del Miño, Carabiner del Mediterrani, Costella de Turbot amb pèsol de llàgrima i Capó de Villalba amb tòfona negra. I per a gaudir de l'últim mos de l'any, Cacau d'Origen amb gelat de fava tonca. El maridatge oferirà Ca Matons D.O Alella, Abadia de poblet La Font Voltada D.O Conca de Barberà i Taittinger A.O.C Champagne.
A més, ha dissenyat un menú especial perquè els més petits puguin gaudir dels sopars de Nit de Nadal i Nit de cap d'any pensats per a ells. Com a entrants se serviran Croqueta de pernil Joselito, Cerdito de presa i Bunyol de formatge Idiazábal. Com a principals, a triar entre Caneló de pollastre de gra amb beixamel gratinada i Escalopines de rellom de vedella amb patata i romaní. I per a postres Coulant de torró amb gelat de vainilla.
Sopars d'empresa d'alta gastronomia en espais amb personalitat
L'Hotel Urban 5*GL i l'Hotel Vila Real 5* han desenvolupat una proposta de menús exclusius per a empreses i esdeveniments corporatius. Una experiència culinària de luxe, on la cultura i l'alta cuina són les principals protagonistes d'aquests hotels, amb una ubicació privilegiada a la capital.
L'Hotel Urban 5*GL proposa dues opcions de menú de 89€ i 105€, dissenyat pels xefs CEBO. Com a primera opció comença amb un aperitiu on no poden faltar el seu Cruixent d'ensalada russa de salaons, Ferrero de foie i avellana, Croquetes de pernil Joselito amb llet d'ovella, Bunyol de formatge Idiazábal. Com a principals Carxofes confitades amb salsa verda i navalla de busseig, Rap negre rostit, salsa marinera de mariscos i pastanaga rostida i Rellom de gla Joselito, salsa perigord i chirivía al caliu. Per a finalitzar, Pastís cremós de formatges manxecs, gelat de mantega torrada i toffee de taronges i un assortiment de dolços nadalencs.
La segona opció de menú inclou com a plats principals Carabiner rostit, sabayón de llard d'orsa i bunyol dels seus interiors, Mer negre, pil-pil del bosc i bolets silvestres del moment i Pularda guisada, tòfona negra i cebollitas rostides. Com a postres, Coulant de cacau especiat amb pebres, gelat de praliné i galeta de gingebre i un assortiment de dolços nadalencs.
Així mateix, l'Hotel Vila Real 5* proposa dues opcions de menú de 85€ i 95€. La primera proposta comença amb una selecció d'entrants com a Ensalada russa de ventresca de tonyina i crema de piquillos, Rotllets de salmó amb crema d'anet, Guacamole amb rostes, Bunyols de bacallà a la mel i llimona, Croquetes de pernil i Broquetes de rellom ibèric amb cansalada viada i mojo picón. Segueix amb la Crema de boletus i fongs de temporada, ou escalfat i foie, Llobarro amb salsa de carabiners i cloïsses i Pintada farcida amb quinoa saltada amb fruites, passes i pinyons com a principals i acaba amb el Volcà de xocolata amb gelat de vainilla i fruits vermells.
El segon menú consisteix en aperitius com Ceviche de lluç amb cruixent de iuca i guacamole, Mossets d'humus libanès amb formatge feta i olives, Tostas de foie i vi dolç, Bunyols de bacallà a la mel i llimona, Croquetes de Txangurro i Ploma ibèrica amb molles cruixents. De segon Crema de carabiners amb llagostins i verduretes, Lluç de punxo, cloïsses i salsa de cava i Lingot de xai melós amb bolets amb allada i puré de celeri. I per a postres, Cremós de xocolata i avellanes amb gelat de torró.
Glass Bar, un ‘Drinkery House’ amb còctels signats pels creadors de Sips
A l'Urban es troba el Glass Bar, amb un concepte de cocteleria informal amb menús lleugers per a picotejar. Aquest espai es converteix en el punt de trobada perfecta per a finalitzar les nits de Nadal i Any Nou i gaudir d'una exclusiva carta de còctels assessorada pels creadors de Sips, Marc Álvarez i Simone Caporale.
Dormir envoltat de les peces d'art més exclusives de la capital
Seguint el concepte d'hotel obert a la ciutat, l'Urban ofereix a madrilenys i visitants la possibilitat de finalitzar la vetllada nadalenca en una de les seves exclusives suites. Així, els hostes podran dormir envoltats de la col·lecció d'art sobre Papua Nova Guinea més important d'Espanya.
Urban: el regal per a Nadal
Per a aquest Nadal, l'Hotel Urban 5*G proposa gaudir d'una escapada inoblidable i regalar experiències en els seus espais envoltats d'art, gastronomia i exclusivitat.
Gaudir d'un menú amb estrella Michelin a CEBO, de la mà dels joves Javier Sanz i Juan Sahuquillo, assaborir els còctels al Glass Bar, dissenyats pels creadors de Sips, Mar Álvarez i Simone Caporale, ‘Millor Cocteleria del Món 2023’ i’ Tercera Millor Cocteleria del Món 2024’ segons The World’s 50 Best Bars. I per a finalitzar l'experiència, allotjar-se en una de les seves exclusives suites envoltades d'art amb vista a la Carrera de San Jerònimo.