L'Urban presenta el nou concepte de Glass amb una proposta de Bocados signada per CEBO

L'Urban presenta el nou concepte de Glass amb una proposta de Bocados signada per CEBO

El Glass torna als seus orígens com un bar informal i un concepte gastronòmic de Bocados signat pels cuiners de CEBO 1 estrella Michelin - Javier Sanz i Juan Sahuquillo-

 

Madrid, 13 novembre de 2024. L'Hotel Urban 5*GL presenta la nova temporada del Glass Bar, recentment guardonat amb un Solete Repsol. El reconegut bar del Urban incorpora en la seva proposta una carta de tapeo signada pels xefs de CEBO per a gaudir al costat de la seva cocteleria.

El Glass torna als seus orígens amb un concepte de bar informal: bocados amb estrella Michelin i una àmplia proposta de còctels únics en el centre de Madrid. Un hotel obert a la ciutat que aposta per una gastronomia i cocteleria de qualitat. El vincle entre CEBO i l'Urban, en paraules de Joaquim Clos, Director General de Derby Hotels Collection, “Amb Bocados by CEBO, el nostre objectiu és continuar oferint una experiència 360 a l'Urban, combinant art, luxe i gastronomia. El nostre hoste pot dormir en una habitació que alberga milers d'anys d'antiguitat, gaudir de la proposta gastronòmica CEBO no sols en el seu restaurant, sinó també al Glass Bar i acompanyar-ho amb una proposta de còctels d'alt nivell”.

Els cuiners Javier Sanz i Juan Sahuquillo, reconeguts amb estrella Michelin, són els autors de ‘Los bocados del Glass’. “Una proposta de picoteig informal, ideal per a compartir, que permet gaudir de la nostra cuina per al record en un ambient distès i acompanyar-la amb els millors còctels d'autor”.

Bocados amb estrella Michelin by CEBO

Per a la primera temporada de Glass, amb la carta de CEBO els cuiners han treballat en una proposta de tapes i bocades perfectes per a compartir i picar en qualsevol moment.

La carta es compon de plats de la mar, de la terra i dolços. De la terra, s'ofereix el ‘Homenatge al porc ibèric’, la ‘Pastanaga i el conill’, el ‘Tall d'una pizzeta margarida’, la ‘Croqueta de pollet de gra trufat’ i el ‘Corneto de steak tàrtar'. De la mar, la ‘Ostra i la seva perla’ i el ‘Tac doblegat de tonyina vermella’. I per als més llaminers, el ‘*Cocolate’ i el ‘Cañikers’. Una carta amb la qual Javier Sanz i Juan Sahuquillo creen una experiència d'alta gastronomia que evoca la cuina de records i sabors únics.

Glass Bar, una cocteleria per a gaudir

Inspirat en un innovador concepte de cocteleria, el Glass de l'Urban busca reinventar el món de les begudes, amb un segell distintiu en sabors i presentacions. Els còctels són obres d'art, i entre les novetats d'aquesta temporada destaquen ‘Old Fashioned’, ‘Pink Chihuahua’ o ‘Krypta’, una nova manera de respirar els cocktails. A més, mantenen els seus clàssics com el ‘Bloody Berry’. Amb una atmosfera vibrant i elegant, Glass Bar és el lloc perfecte per a la volta a la ciutat en un ambient de luxe, on l'art de la mixologia és el protagonista d'una experiència sensorial única.